Om os

Esta.dk er en online informationsside med det formål at oplyse vores brugere om de gældende regler for indrejse til USA for rejsende med dansk statsborgerskab. Det er dit eget ansvar at sikre dig at alle oplysninger er gældende, og vi tager intet ansvar for forretningsmetoder, indhold og betingelser på de 3. parts sider vi måtte linke til.

ESTA.dk er en ældre virksomhed med fokus på at informerer om ‘Electronic System Travel Application’. Systemet er elektroniske rejsetilladelser til USA. Alle rejsende som kvalificerer sig til ‘Visa Waiver’ programmet kan ansøge om et ESTA. Danske statsborgere kvalificerer sig som udgangspunkt til programmet.

Hvem står bag Esta.dk?

Esta.dk er en del af:
Travel Partners Worldwide LLC
1309 Coffeen Avenue STE 1200
82801 Sheridan, USA

Vores målsætning er at tilbyde rejsende de bedste online informationssider. Henvendelser kan rettes til den ovennævnte adresse.

Forbehold og Ansvarsfraskrivelse

Esta.dk er udelukkende en informationsside. Vi tager forbehold for tastefejl, forkert angivne oplysninger og oplysninger der ikke længere er up-to-date.
Links på denne hjemmeside til tredjeparter tilbydes udelukkende for vores besøgendes bekvemmelighed. Vi har intet partnerskab eller forhold til disse sider, vi tjekker ikke disse sider løbende, og vi fraskriver os ethvert ansvar for 3. parts forretningsmetoder, brugeroplevelsen og eventuelle fejl og mangler på disse sider.